Regulile de ingrijire a articolelor din piele naturala


Geanta din piele naturală – un accesoriu de lux, care accentuiază ținuta fiecărei femei. Dar pentru ca acest accesoriu să fie întodeauna la nivelul așteptărilor, el trebuie îngrijit într-un mod corespunzător. Dacă îi ve-ți acorda câteva minute pe zi, acesta vă va bucura mulți ani la rând și va îndreptăți investiția făcută.

Iată câteva reguli simple pe care să le urmați în îngrijirea articolelor din piele naturală:

O soluție ”specială”

Pentru a îngriji prin ștergere suprafețele din piele naturală este nevoie să preparați doar o soluție simplă din apă și săpun cu pH neutru. Ștergeți ușor geanta pentru a înlătura praful sau murdăria și lăsați-o să se usuce la temperatura camerei, departe de suresele de căldură puternică.

Dacă puneți geanta la păstrare

Atunci când nu este sezonul pentru ea, purtați una nouă, e o geantă de evenimente pe care nu o purtați zilnic sau în alte cazuri, aveți grijă ca geanta să fie protejată de praf, folosind o pungă specială, din materiale care respiră sau pur și simplu un coș de pernă din bumbac sau o cutie de carton. Iar pentru ca aceasta să-și păstreze forma, puneți în ea câteva eșarfe. Luați aminte, dacă purtați doar o geantă, încontinuu, fără a o alterna cu altele, aceasta va fi supusă uzurii mai rapid. Nu utilizați pungi de polietilenă (de plastic) pentru păstrarea genților din piele naturală!

Cumpărați soluții pentru îngrijirea pielii

Vă recomandăm să achiziționați doar soluții profesionale, de mărci cunoscute. Dar și cu acestea trebuie să fiți atenți și înainte de a le utiliza, mai bine să le testați pe o porțiune mică de piele, într-un loc mai puțin vizibil

Mirosurile neplăcute

Dacă geanta a căpătat un miros neplăcut, puteți utiliza bicarbonatul de sodiu care are proprietatea de a capta mirosurile, așa că puneți un recipient deschis cu bicarbonat în geantă, închideți geanta și lăsați-o pe câteva zile. Toate mirosurile vor dispărea.

Locul unde lași geanta

Aveți grijă ca geanta să nu fie lăsată în nemijlocita apropiere a surselor puternice de căldură, dar nici pe o perioadă îndelungată, sub razele directe ale soarelui, deoarece acestea o pot afecta.

Geanta și blugii

nu purtați geanta din piele naturală cu o pereche de blugi noi, deoarece aceasta se poate colora de la ei.

Suprasolicitarea

Nu încărcați într-o geantă mai mult decât greutatea recomandată de producători, dacă doriți să evitați ruperea acesteia. Daca aceasta totuși s-a întâmplat, evitați să o coaseți de sinestătător, dar duceți-o la un atelier specializat.

Nu uitați, o geantă din piele naturală este ca o bijuterie care necesită atenție și delicatețe. Oferiți accesoriului preferat căteva minute pe zi și acesta vă va bucura mult timp cu aspectul său rafinat și stilat.

3 afișare

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2020 Toate Drepturile Rezervate.Rucsac.md

xzqqz.png