Cadoul perfect pentru o femeie

Culoarea potrivită Culoarea neagră, este culoarea universală care se potrivește oricui, în orice situație. O geantă de culoare neagră nu poate fi în plus sau inutilă.

Dar și alte culori, așa cum sunt roșu (tonuri de bordeaux), culorile bej (tonurile nude), cea gri și maro pot fi considerate universale și practice.

Mmmm…ce forme?!

Forma genții o alegem în dependență de statură – cu cât e mai înaltă doamna/domnișoara, cu atât geanta poate fi mai lată (pe orizontală). Doamnelor înalte li se potrivesc gențile late mai mult ca cele înalte, iar celor de statură joasă – din contra, cele alungite pe verticală. La fel și când vine vorba de forme, pentru persoane slabe alegem forme rotunjite, iar pentru cele cu forme – linii drepte, forme dreptunghilare.

Aspectul important – calitatea!

Calitatea este aspectul important de care trebuie să ținem cont, în primul rând, atunci când alegem o geantă. Cusăturile – trebuie să fie ferme, drepte, din ațe de calitate.Materialul – nici un alt material, fie acesta textil sau ecopiele nu poate fi comparat la calitate cu pielea naturală. O geantă din piele naturală, va bucura destinatara cadoului mulți ani la rând, amintindu-i de persoana care i-a oferito în dar.Furnitura și accesoriile – acestea trebuie să fie la fel de calitate, fixate bine, așa că atunci când vine vorba să alegeți un produs Made in Italy in defavoarea producătorilor necunoscuți, e clar ce alegere trebuie să faceți ;

8 afișare

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2020 Toate Drepturile Rezervate.Rucsac.md

xzqqz.png